Obleci Barbi

Na naši strani, kjer imamo barbi igrice je sedaj zelo popularna igrica Obleci Barbi, kjer lahko vsak obleče svojo Barbi in jo naredi sebi podobno. Obleci Barbi ima veliko različnih oblekic, ki jih lahko menjavate in vsakič oblečete druga oblačila. Obleci Barbi je igrica, zelo popularna med dekleti, ki imajo doma Barbi in se z njo rada igrajo. Barbi Igrice z igranjem povečujejo ustvarjalnost in unikatnost že pri otrocih. Igrica Obleci Barbi dekleta zabava in jim pomaga preživeti prosti čas. Ob njej dekleta dobijo ideje kako bi svojim Barbikam, ki jih imajo doma tudi same naredile oblekice in jim jih tudi oblekle. Barbi je lahko tudi idol dekletom, ki se razvijajo in še nimajo dokončno razvitega karakterja, pomaga jim pri vključevanju v družbo in obnašanju v njej.

Arkadne igre za mlade

Arkadne igre so ene izmed najbolj priljubljenih fantovskih iger. Za dekleta pa so zagotovo bolj privlačne barbi igrice. Čedalje bolj so popularne razne lahkotne barbi igre in igrice, ki jih lahko igrajo tudi predšolski otroci. Gre za tako imenovane online igre in sicer flash igrice, za katere potrebuješ samo trenutek časa in brskalnik, ki podpira Flash.

Na spletni strani so vam na voljo arkadne igre. Najdete lahko tudi ostale nadvse popularne igre, kot so sudoku, tetris in še mnoge druge, tudi barbi igre. Torej če ne veste kaj bi počeli vi ali pa bi radi zaposlili vašega malčka, prižgite računalnik in pojdite na stran, kjer so doma arkadne igre in barbi igrice.

Še boljše barbi igrice

Barbi igrice so pred leti, ko je računalnik postal skoraj nuja v vsakem domu, osvojile vse deklice, pa tudi njihove mamice in babice. Ker so barbi igrice dosegljive po celem svetu, ne bi bilo pravično, da vam vsiljujemo samo svojo spletno stran. Eno boljših spletnih strani, ki nudijo barbi igrice, najdete na povezavi tukaj, kjer lahko igrate razne barbi igre – sestavljate sestavljanke z barbi vzorci, svojo Barbie naličite in oblečete po svojih željah, v drugi igrici spet sestavite sobo in posteljo ter omare postavite prav tam, kjer si vi želite.

Barbi igrice pa vam nudi tudi zanimive informacije o Barbie, plastični punčki, ki je, verjamete ali ne, stara že čez 50 let. Če pa si želite drugačne barbi igre, s katerimi se boste vračali v svoje otroštvo in obujali spomine na dobre mlade čase, pa smo prepričani, da boste našli še kakšno primerno spletno stran za igre.

Barbi hiša

Na spletni strani barbi igrice vam predstavljamo novo igro z naslovom Barbi hiša. Igra Barbi hiša sodi med bolj popularne barbi igrice, saj ponuja elemente zelo priljubljene igre. Cilj te barbi igre je, da opremite Barbi hišo po vaši želji ob tem pa skrbite, da se bo Barbika v njej dobro počutila. Urediti morate vse prostore Barbika pa vam bo izkazala svojo zadovoljstvo. Na voljo imate veliko število predmetov tako, da bo vaši kreativnosti pri opremljanju zagotovo zadoščeno. Tokratnji primerek barbi igrice Barbi hiša je namenjena zabavi tako otrok kot tudi starejših.

Barbi igrice – Oblačenje

Za vas smo pripravili nove barbi igrice. Najnovejša med njimi je igrica oblačenje.Pri tej igrici lahko barbi oblečete v zadnje modne trende, ji dodate najlepšo torbico ter prikupnega psička.Če pa želite jo pa alhko spremenite v rock zvezdnico, ki na sebi nosi bleščeče hlače, pinki majičko posuto z bleščicami ter odštekano frizuro.

Seveda se tukaj domišljija ne konča, oblečete jo lahko skoraj v karkoli. Prepustite se domišljiji ter oblecite svojo najljubšo prijateljico po vaših željah.

Zabavno in igrivo

Ste tudi vi eden od preštevilnih ljudi z vsega sveta, ki se zabavajo ob igranju barbi igric? Nobena skrivnost ni, da so prav barbi igrice v zadnjih nekaj letih naredile največji skok naprej pri doseganju vedno novih in novih igralcev. Razlogov za to je verjetno več, najbolj pomemben pa je zagotovo ta, da se, ko igramo barbi igrice, povsem odklopimo iz zunanjega sveta in uživamo. Preizkusite se v zabavnih barbi igricah tudi vi!

Barbi boj za mesto

Tokrat bomo videli Barbi v malo drugačni luči, in sicer v njeni pretepaški luči. V igri Barbi boj za mesto, morate s svojo Barbie, ki si jo na začetku izberete in oblecete po svoji želji braniti mesto pred njenimi sovražniki. Vam jih bo uspelo premagati?  Obilo zabave ob igranju Barbi igrice.

Barbi igrice – Dnevna soba

Nekdo je barbie razmetal sobo, ti pa ji lahko z igranjem te barbi igrice pomagaš in postaviš stvari na svoje mesto. Sedaj lahko eksperimentiraš, postavljaš stvari na nenavadna mesta, vseeno ne smeš pretiravati, saj morda barbi ne bo zadovoljna s tvojo postavitvijo. Poskusi kar najbolje odigrati to in ostale barbi igrice na naši spletni strani.

Barbi igrice – maturantski ples

Razveselili se boste že prve barbi igrice. Svoji barbi morate najprej izbrati pravo barvo las, primerno obleko in zraven pripadajoči nakit,… vse, da bo na maturantskem plesu zares izgledala kot princeska. Poskrbite za njen videz kar najbolje in se zabavajte ob igranju te barbi igrice.