Potovalni kovčki za najmlajše

Ko se s svojimi najbližjimi odpravite na družinski izlet ali daljše potovanje, vas pred tem čaka še pakiranje. Za marsikoga je to precej mučno. A če imate pri sebi dobro zasnovane kovčke oziroma potovalke, je naloga precej enostavnejša. Poskrbite tudi za to, da bodo imeli vaši najmlajši družinski člani svojo potovalko oziroma kovček. S tem jih navajate tudi na odgovornost do njihove prtljage.

Seveda so otroški kovčki oziroma otroške potovalke povsem drugačne že na prvi pogled. So veliko manjše in prepletene s prikupnimi otroškimi motivi. Na voljo so vam v različnih velikostih in zasnovah.

Izbira najprimernejšega kovčka za otroka

Vsekakor vas bodo otroški kovčki najprej predvsem navdušili zaradi svojega videza. Vendar pa naj vas ne premami samo njihov nadvse simpatični videz, s katerim bi ugodili svojemu otroku. Preverite, kako je zasnovana notranjost kovčka.

Otroški kovčki Trunki
Vsekakor vas bodo otroški kovčki najprej predvsem navdušili zaradi svojega videza.

Notranji prostor otroškega kovčka naj bo razdeljen na vsaj dva dela. Eden od delov naj bo večji, drugi naj bo namenjen shranjevanju manjših predmetov. Ne pozabite preveriti še kakovost koleščkov.

Najboljši proizvajalci otroških kovčkov

Otroški kovčki so vam na voljo že skorajda na vsakem koraku. Najprej boste opazili, da se kovčki za otroke med seboj močno razlikujejo poceni. Ponekod so vam na voljo zelo poceni otroški kovčki. Nakup takšnega kovčka vam ne more zagotoviti dovolj velike kakovosti. Pričakujete lahko, da bo kovček otroku slabo služil in to le krajši čas.

Priporočamo vam nakup otroškega kovčka v specializirani prodajalni, kjer vam je na voljo pestra ponudba številnih kovčkov za otroke in drugih podobnih izdelkov. Specializirane prodajalne vam ponujajo izdelke preverjenih in dobrih proizvajalcev, kot je na primer Trunki.

Nakup kovčka za otroka v spletni prodajalni

Otroški kovčki so vam na voljo tudi v dobro založeni spletni prodajalni.  Nakup kovčka v prisotnosti vašega otroka lahko opravite kar doma. Otroku pokažite čim več različnih modelov kovčkov za otroke. Ko vam bo pokazal najmikavnejšega, skupaj z njim preverite vse ključne lastnosti.

Z nakupom kovčka boste otroku omogočili svojo prtljago. Z nakupom ste tudi poskrbeli za otrokovo večjo odgovornost. Najverjetneje je dovolj star, da lahko že sam spravi vsa oblačila in druge predmete v svoj kovček. Seveda pa mu pri tem lahko pomagate tudi vi.

Nakup otroškega kovčka
Nakup kovčka za otroka v spletni prodajalni

Trunki kovčki so odlična izbira za malčke

Trunki je sinonim za vrhunske otroške kovčke. Blagovna znamka je namreč najbolj poznana po svojih potovalnih kovčkih za najmlajše. Kovčki imajo prav posebna kolesa, kar nekoliko spominja na poganjalčke. Sicer pa so kovčki Trunki izjemno prostorni. Proizvajalec pa kot nadgradnjo kovčkom na trgu ponuja še druge kakovostne in inovativne izdelke, ki jih bodo mali junaki z veseljem uporabljali na poti.

Kovčki za deklice in fante

Priljubljeni potovalni kovčki Trunki so vam na voljo v številnih različicah. Namenjeni so tako fantkom kot deklicam. Potovalni kovček Trunki Rosie je na primer odlična izbira za nežne deklice. Kovček je izdelan iz izjemno trpežne plastike ABS. Sestavljen je iz notranjega žepa, nosilne vrečke, identifikacijske številke in vrhunsko zasnovanih integriranih koles. Izdelek je primeren za deklice, starejše od treh let. Velikost kovčka je 18 litrov, vanj pa lahko spravimo največ 50 kilogramov teže.

Prikupni otroški kovčki v spletni prodajalni

Po kovčke Trunki pa vam ne bo treba hoditi prav daleč. Na voljo so vam v spletni prodajalni phcelica.com. Na vstopni strani vas bodo pričakali pisani in prikupni kovčki za najmlajše, odeti v živalske motive. Z otroki tako lahko kar od doma izberete najustreznejše kakovostno zasnovane kovčke in še druge izdelke za zabavno in nepozabno potovanje.

Zverjasec otroški kovček
Po kovčke Trunki pa vam ne bo treba hoditi prav daleč.

Kovček kot sedež ali kot prevozno sredstvo

Posebnost otroških kovčkov Trunki je tudi ta, da imajo izjemno stabilna kolesa. Otrok zato lahko kovček uporablja tudi kot prikupen in udoben sedež ali pa kot prevozno sredstvo. Kovčki so opremljeni še s priročnimi naramnicami. Starši lahko kovček zato lahko otroku pomagajo nesti tako, da si ga nadenejo čez ramo.

Kovčki Trunki se zapirajo s ključkom, kar onemogoča, da bi se na primer otrok pri uporabi oziroma nošenju kovčka preščipnil prstke. Sicer pa so kovčki priznane blagovne znamke iz Velike Britanije zelo uporabni v domačem okolju. Otroci lahko s pomočjo kovčkov pospravljajo ali pa razvažajo svoje igrače. Ne nazadnje lahko doma organizirate dirko Trunkijev. Na letališču pa se kovčki Trunki razvrščajo v kategorijo ročne prtljage.

Trunkijevi potovalni kovčki so torej večfunkcionalni. Vaši malčki jih bodo koristno uporabljali doma in na poti. Ne glede na to, kje jih bodo imeli pri roki, pa se bodo z njimi več kot pa le zabavali.

Preberite si še naslednji članek: Poučne igrače za otroke vseh starosti